Çevrimiçi Fotoğraf Satmak


 

Youtube veya Instagram fenomenleri gibi bir fotoğrafçı olarak çevrimiçi para kazanma becerisi, yaratıcılığınızı işinizin merkezinde kullanmak ve bunu yeteneklerinizden para kazanmak konusunda kullanmakla ilgilidir.

Son model bir telefona sahip herhangi birinin kendisini fotoğrafçı olarak adlandırdığı ve herkesin ücretsiz fotoğraf düzenleme yazılımları kullandığı bir dönemde bunu yapmak zor görünebilir. Ancak girişimciliği kafasına koyan çoğu içerik oluşturucu için başarı üç şeye bağlıdır:

  • Tarzınızı bulmak
  • Bir kitle oluşturmak
  • Birkaç pasif gelir akışı yaratmak

 

Her başarılı fotoğrafçının, çalışmalarında tutarlı bir tarzı veya teması vardır. İlgi alanınız seyahat ya da şehir manzaraları, hatta doğa, yemek vb. olabilir, önemli olan tutarlılıktır.

Shopify ile Fotoğrafçılık

İnsanlar, ilk etapta ilgilerini çeken içeriklerin daha fazlasını görmek için diğer insanları çevrimiçi olarak takip ederler. İnsanlar, bu beklentiler karşılanmadığında diğer insanları takip etmeyi bırakırlar.

Çoğu fotoğrafçının, çalışmalarını potansiyel müşterilere sergilemek için kullandığı bir ana portföy sitesi vardır. Shopify Payments'dan ödeme kabul etme özelliği de dahil olmak üzere sitenize e-ticaret seçenekleri ekleyerek, siz de diğer girişimciler gibi çevrimiçi ortamdan para kazanmaya birkaç kapı daha açabilirsiniz.

Portföyünüzü veya mağazanızı Shopify'da oluşturabilir, ihtiyaçlarınıza ve para kazanma stratejilerinize göre özelleştirmek için ilgili uygulamaları yükleyebilir ve fotoğraflarınızı sosyal medya, reklamlar ve hatta Shopify POS aracılığıyla çevrimdışı gibi farklı biçimlerde paylaşmaya ve satmaya başlayabilirsiniz.

Bazı Sanat ve Fotoğrafçılık temalarına göz atın ve başlamak için ücretsiz bir tema seçin (daha sonra istediğiniz temaya geçiş yapabilirsiniz). Ayrıca işletmenize, Digital Downloads (ücretsiz), Instagram galerisi ve daha birçok Shopify uygulamasını yükleyerek daha fazla işlevsellik ekleyebilirsiniz.

Gördüğünüz gibi, fotoğraf satmak harika bir çevrimiçi iş fikridir. Fotoğrafçılık ister hobiniz ister yan işiniz veya tam zamanlı koşuşturmanız olsun, çevrimiçi fotoğraf satma konusunda önünüzde her zamankinden daha fazla yol var. Yapmanız gereken tek şey, hangi yolun sizin için en uygun olduğuna karar vermek.

Nihayetinde ne kadar kazanma potansiyeliniz olduğuna kararlılığınız ve yeteneğiniz karar verir, ancak sevdiğiniz ve iyi olduğunuz bir şeyi yapmaktan elde ettiğiniz gelir, elde edebileceğiniz en keyifli gelir türlerinden birisidir.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın