İş Fikirleri - Hizmet


Hizmete dayalı işletmelerle “zaman” envanteriniz ve en büyük yatırımınızdır. Gününüzde yalnızca sınırlı bir saat kaynağınız var. Bununla birlikte, talep edilen becerilere sahipseniz, kalkmayı ve koşmayı kolaylaştırır.


Yazarlar, tasarımcılar, deveyetiştiriciler, fotoğrafçılar, ev temizleyicileri, spor eğitmenleri ve daha fazlası yetenekleri etrafında bir iş kurabilir.


Ayrıca, hizmetlerini fiziksel veya dijital ürünler yoluyla “üreterek” ek gelir akışları oluşturmak için işlerini yukarıdaki diğer fikirlerden biriyle genişletebilirler.


Örneğin bir fotoğrafçı, Instagram hesabı üzerinden Online baskı satarken yerel bir etkinliğe hizmet verebilir. Bir metin yazarı, yüksek dönüşüm sağlayan satış kopyasının metin yazarlığı swipe dosyasını satabilir. Hizmete dayalı işinizi fiziksel ürünlerle birleştirmek, zamanınıza doğrudan bağlı olmayan başka bir gelir kaynağı sağlayabilir.


Müşterilerinizin mağazanız üzerinden kolayca bir seans planlama, danışma veya bir sınıfa bilet satın almalarını sağlamak için Shopify için BookThatApp veya Randevu Al uygulamasını kullanabilirsiniz.


Becerilerinize ihtiyaç duyan kişilerin keşfetme şansınızı artırmak için, hizmetlerinizi Upwork gibi serbest bir pazar aracılığıyla da sunabilirsiniz.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın