İş Fikirleri - Kendi Kitabını Yaz


Bir kitap, düşündüğünüz zaman başka bir ürün türüdür. Ve böylece, pazarda belirli bir talebe hizmet etmek için bir tane yaratabilirsiniz.

Yemek kitapları, resimli kitaplar, çizgi roman, şiir kitapları, fotoğraf kitapları, coffee table books'lar ve romanlar - bilginiz veya yaratıcılığınız varsa, piyasaya sunabileceğiniz çeşitli orijinal kitaplar vardır.

Özel tasarım baskı yayıncılığı, kitaplarınızın kalitesi ve görünümünü kontrol ederken, suları test etmenin ve kendi kendine yayınlamaya başlamanın nispeten güvenli bir yoludur.

Lulu Xpress ve Blurb, bu amaç için popüler platformlardır; kendi kitaplarınızı dijital ve fiziksel ürünler olarak oluşturmanızı, sipariş etmenizi ve dağıtmanızı sağlar.

Bir seferde bir kitap siparişi verebilirken, toplu olarak satın aldığınızda maliyetler doğal olarak düşüyor. Toplu sipariş için belirli sayıda müşterinin talep edilmesini ve güvence altına alınmasını sağlamak için kitap fikrinizi önceden satmayı veya kitle fonlamayı düşünebilirsiniz.

Kendi kitabınızı başlatmak, bir blogunuz varsa veya blogunuzdan para kazanmak için harika bir yol olabilir.

 

Yazar Hakkında:

Braveen Kumar

Braveen Kumar, girişimcilerin kendi işlerini kurmalarına ve kendi işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için kaynaklar geliştirdiği Shopify'daki içerik ekibinin bir parçası.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın