İş Fikirleri - Özel Tasarım Baskı T-Shirtler


Başka bir dropshipping modeli olarak özel tasarım baskı, envanter, nakliye ve yerine getirmeyi üçüncü taraf bir tedarikçinin ellerine bırakıyor. Ancak, dropshipping fikrinden farklı olarak, buradaki odak noktası, orijinal ürünleri oluşturmak için bu ürünleri kendi tasarımlarınızla özelleştirmeye odaklanmak.

T-shirtler, şapkalar, telefon kılıfları, kapşonlular, etekler, bez çantalar ve daha fazlası yaratıcılığınız için tuvaller haline gelir. Kedi sahipleri ile rezonans eden geliştiriciler veya referanslar için esprili sloganlar düşünebilirsiniz - eğer bir topluluk içinde tutku ve gurur varsa, başlayabileceğiniz potansiyel bir t-shirt işi var.

Tasarımcı olmasanız bile, Fiverr, Upwork, Dribble veya 99Designs gibi serbest siteleri kullanarak çalışacak bir tasarımcı bulabilirsiniz.

Özel tasarım birçok baskı hizmetiyle, ürün başına ödeme yapıyorsunuz, bu nedenle birim başına taban fiyat toplu sipariş verdiğinizden daha pahalı olacak. Ancak bunun avantajı, belirli bir t-shirt tasarımının satılmaması durumunda, ürün için henüz ödeme yapmamış olmanızdır (eğer dış kaynak tasarım için dış kaynak kullanmadıysanız).

Hatta t-shirt mockup şablonlarını bile kullanabilirsiniz, böylece her yeni tasarım için tam bir fotoğraf çekimi için para harcamanıza gerek kalmaz.

Sorunsuz sipariş gerçekleştirme için birçoğu Shopify mağazanızla entegre olabilen, üzerinde çalışabileceğiniz çeşitli talep üzerine baskı platformları vardır. Bununla birlikte, özel ürünlerinizin iyi görünmesini sağlamak için her zaman ürününüzden bir örnek sipariş ettiğinizden (genellikle indirimli olarak sunulur) emin olun.

 

Yazar Hakkında:

Braveen Kumar

Braveen Kumar, girişimcilerin kendi işlerini kurmalarına ve kendi işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için kaynaklar geliştirdiği Shopify'daki içerik ekibinin bir parçası.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın