Çıkartma Satan İşletmeler


Yeni bir iş fikri arıyorsanız, bir çıkartma dükkânı açmak çok iyi bir seçenek olabilir.

Google Trends'e genel bir bakış atarsanız, çıkartmaların son on yılda giderek daha popüler bir arama terimi haline geldiğini kolaylıkla görebilirsiniz. Geçmişte çoğunlukla çocuklara hitap etmiş olsalar da artık organizasyon planlamacılarından satıcılara ve hediye endüstrisine kadar çeşitli topluluklarda fazlasıyla popülerler. Pek çok araştırma, çıkartmaların satılmaya değer karlı bir ürün olduğunu ortaya koymuştur.

Aşağıdakileri içeren bir çevrimiçi iş fikri arıyorsanız, bir çıkartma işi başlatmak mükemmel bir girişim olabilir:

  • Düşük ön yatırım gerektirmesi
  • Tamamen evden yürütülebilmesi
  • Pasif bir gelir akışına dönüşme potansiyeline sahip olması

Daha önce de söylediğimiz gibi, çıkartmalar çok çeşitli alanlarda oldukça popülerdir ve zaten bir çevrimiçi mağazanız varsa bu onları mükemmel bir eklenti yapar. Aynı şekilde, tamamen yeni bir işe başlıyorsanız, kendi içlerinde yeterince popüler bir alandırlar ve etraflarında bütün bir tüketici kitlesi oluşturabilirsiniz.

Her iki durumda da biraz müşteri araştırması ve akıllı pazarlama ile çıkartmalarınız için talep bulmanız gerekir.

Ek olarak, özellikle stoksuz satış yolunu tercih ederseniz, etiketleri kendiniz veya kaynak oluşturarak hazırlamanız oldukça kolaydır. Çıkartma ürünlerinizi stoksuz olarak gönderirseniz, tek yapmanız gereken çevrimiçi mağazanızı açmak ve birkaç otomatik iş akışı oluşturmaktır, ardından ürünlerinizi otomatik pilotta satabilirsiniz! Mağazanızı çalışır durumda tutmak için yapmanız gereken tek şey yeni çıkartma tasarımları eklemek, ürünlerinizi pazarlamak ve müşteri hizmetlerinizi kontrol altında tutmaktır.

Diğer taraftan, daha uygulamalı bir yaklaşım benimsemek istiyorsanız, her şeyi kendiniz halledebilirsiniz - tasarım, baskı ve evden nakliye. Ekipmanların hiçbiri fazla yer kaplamak zorunda değildir, bu nedenle hızlı bir şekilde üzerinde %100 kontrole sahip olduğunuz bir girişim haline gelebilir.

Ayrıca, bu ürün fikrinde çok fazla esneklik var. Çıkartmaları tek başına veya paketler halinde satabilir, çekici renk şemaları ve mevsimsel çekiciliklerle kolayca uyumlu setler oluşturabilirsiniz.

Çıkartmalar, evinizin rahatlığında oluşturabileceğiniz en eğlenceli, yaratıcı ve çok yönlü ürünlerden bazılarıdır. Bazı yaratıcı tasarım becerileri ve iyi bir girişimcilik anlayışıyla, birkaç gün içinde kendi çıkartma işinizi başlatabilirsiniz.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın