Popüler Çevrimiçi Ürünler


E-ticarette başarılı olmak için üç şeye ihtiyacınız var: satılacak yüksek talep gören ürünler, bunları pazarlama becerileri ve başarılı olma dürtüsü.

Zaten kazananın zihniyetine sahipsiniz - sürekli öğreniyor, araştırıyor ve başarıya hazırlanıyorsunuz. Ancak satılacak popüler ürünleri bulmak bazen zor olabilir. Bu nedenle, trend olan yeni ürünleri keşfetmenize yardımcı olmak için bu listeyi sürekli güncelliyoruz.

Bu listede, yeni iş fikirlerini hayata geçirecek ya da mevcut çevrimiçi mağazanıza ekleyebileceğiniz harika bir ürün için size fikir verebilecek çevrimiçi ürünler bulacaksınız. Her ürün farklı bir hedef kitleye yönelik olduğundan, yeni müşterilere ulaşmak için alakalı pazarlama ipuçlarını da göz önünde bulundurmalısınız.

Şu anda trend olan ürünler listemizde ilk sırada oyuncaklar var.

110,97 milyar dolar değerinde olan küresel oyuncak pazarı, 2021'in ilk yarısında patlayıcı bir büyüme gördü.

Ürün grupları arasında aksiyon figürleri, sanat ve el sanatları, yapı setleri, bebekler, oyunlar ve yapbozlar, bebek ve yürümeye başlayan çocuk oyuncakları, gençlik elektroniği, peluş oyuncaklar, minyatür araç kopyaları, keşif oyuncakları ve açık hava ve spor oyuncakları bulunur. Okuma oyuncakları ve uçan oyuncaklar da sırasıyla %294 ve %275'lik bir küresel sipariş büyümesi gördü.

Oyuncaklar, temel motor becerileri geliştirmenin, yaratıcı oyunları teşvik etmenin ve ebeveynler evden çalışırken çocukların biraz dikkatini dağıtmanın harika bir yoludur. "Oyuncaklar" terimi için aylık ortalama 1,8 milyon arama yapıldığından, 2021'e ve yeni yıla güç katacakları açık.

Bir diğer trend olan ürünümüz ise ofis koltukları.

Ev eşyaları bölümündeki diğer trend ürünlere benzer şekilde, son zamanlardaki evden çalışma trendi nedeniyle muhtemelen bir artış görüyoruz.

İyi ofis koltukları, insanların daha verimli ve üretken çalışmasına yardımcı olur. Kronik sırt ağrısını azaltabilir ve kötü sandalyelerden kaynaklanan kötü duruşla ilgili sağlık bakım masraflarını azaltabilirler.

Mutfak havluları ise 2021'in başında büyük bir büyüme kaydetti.

Şu anda fazlasıyla trend ürünler ve yakın zamanda kaybolacak gibi de görünmüyorlar. Son raporlara göre, küresel mutfak havlusu pazarının 2026 yılına kadar 20,9 milyar dolarlık bir değere ulaşması bekleniyor. Bu, kaçırmak isteyeceğiniz trend bir ürün değil. İnsanlar temizlik, elleri kurulamak, sıcak kapları tutmak ve çok daha fazlasını yapmak için mutfak havlularını kullanabilir. Havlular ayrıca son derece dayanıklıdır ve tekrarlanan kullanımlara ve yıkamalara uygundur.

Bunlar, şimdi ve 2022'de satılacak trend olan ürünlerden bazıları, ancak ne satacağınıza karar verirken seçebileceklerinizin hiçbir sınırı yok.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın