Shopify Giriş


Dünyanın en yaygın olarak kullanılan e-ticaret platformu olan Shopify kullanıcılarına pek çok avantaj sunmaktadır. Siz de e-ticaret sitesi açmak ya da işinizi online’a taşımak isterseniz Shopify’a giriş yapmanız yeterli. 14 günlük deneme sürecinde platformu yakından tanıyabilir ve markanız için özelleştirilmiş temalardan da faydalanabilirsiniz.

Ücretsiz deneme için kaydınızı oluşturduktan ve platformu yakından tanıdıktan sonra Shopify’ı kullanmaya başlamadan önce ilk ayarlama kılavuzunu inceleyerek pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Shopify üzerinden satış yapmaya başlamadan önce dikkat etmeniz gerekenler konusunda bu kılavuz size oldukça yardımcı olacaktır. Ayrıca Shopify platformunda bulacağınız temel eğitimler ile e-ticaret ile ilgili merak ettiğiniz pek çok sorunun cevabını da bulabileceksiniz.

Shopify’ın pek çok avantajı olduğunu söylemiştik. Bu avantajlardan faydalanmak için e-ticaret sitenizi Shopify üzerinden açmadıysanız bile mağazanızı hemen Shopify’a taşıyarak Shopify’ın dünyasına merhaba diyebilirsiniz.

Shopify kullanıcıları için pek çok satış kanalı aracılığı ile satış yapma imkânı sunmaktadır. Bu platform aracılığı ile kendi satış stratejilerinizi oluşturabilir ve satışınızı arttırmak için platformun yönlendirmelerini takip edebilirsiniz.

Sınırsız Özellikler

Shopify aracılığı ile online mağazanızı etkili ve verimli şekilde yönetmenin birbirinden farklı yollarını bulabilirsiniz. Ürünlerinizi çevrim içi olacak şekilde sergileyebilir ve satışınızı arttırmak için ihtiyaç duyduğunuz her özelliği burada bulabilirsiniz.

Mağazanızın müşterilere dönük yüzü olan temalar aracılığı ile mağazanızı özelleştirebilir ve bunun için ücretli veya ücretsiz temalardan dilediğinizi seçerek hemen uygulamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca hem Shopify hem de Shopify ortakları tarafından hazırlanan uygulamalar ile mağazanızın işlevselliğini arttırabilirsiniz.

Online platformlar ile ilgili en çok merak edilen konu ödemeler ile ilgilidir. Shopify bu noktada kendi ödeme sağlayıcısını sunarak güvenli bir alışveriş ortamı yaratmaktadır. Elbette diğer arzu ettiğiniz takdirde diğer ödeme sağlayıcıları ile de çalışabilirsiniz.

Shopify kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik pek çok çalışma yapmaktadır. Bunların en önemlilerinden biri de blog yazılarıdır. Merak ettiğiniz konularla ilgili her türlü detaya bu blog yazıları ile kolaylıkla erişebilirsiniz.

Dünyanın en büyük e-ticaret ağında yer almak için Shopify’a giriş yapmanız yeterlidir. Daha sonra uzman ekibin desteği ile siz de hemen satış yapmaya başlayabilirsiniz.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın