Shopify Google Ads


Hemen her sektörde faaliyet gösteren tüm firmaların ortak sorunu yeni müşteri bulmaktır. Google dünyanın en büyük arama motoru olmasının yanı sıra Google Ads hizmeti ile firmaların bu arama motoruna reklam vererek daha üst sıralardan görülmesine olanak vermektedir.

Günümüz dünyasının en önemli pazarlama araçlarından biri Google Ads’dir. Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Shopify ile hayata geçirdiğiniz web sitenize Google Ads aracılığı ile trafik çekebilir ve yeni müşteri bulabilirsiniz.

Web sitenizin görünürlüğünü arttırmak için Google Ads en etkili yoldur. Özellikle SEO uyumlu web siteleri Google aramalarında üst sıralarda çıkmasını sağlamaktadır. Shopify ile kurduğunuz web siteleri SEO uyumlu olduklarından bu konuda oldukça avantajlı olacaksınız. Aramalarda üst sıralarda çıkmak demek sitenize yeni müşteri gelme ihtimalinin de artması anlamına gelecektir.

Google Ads kullanmanın pek çok yararı bulunmaktadır. Bunlardan biri de her ne kadar doğrudan sizin ürününüzü satın almak için aramıyor olsa da sizin ürünlerinizle ilgili olan kişilerin de web sitenize yönlendirilmesine katkı sağlamasıdır. Bu özellik sayesinde siz de Google’ı ve sağladığı imkanları kullanarak Shopify platformunda özelleştirilmiş kampanyalar oluşturabilirsiniz.

Google Sadece Aramadan Çok Daha Fazlasını Vaat Etmektedir

Dünyanın en büyük arama motoru yıllar içinde evrimleşmiş ve sadece arama yapmaktan çok daha fazlasını müşterilerine vaat etmeye başlamıştır. Google Discovery reklamları ile sadece alışveriş yapmak isteyen kişilerle değil günlük hayatını devam ettiren insanlarla da bir araya gelebilir, ürünlerinizi onlara da tanıtabilirsiniz.

Google Ads konusunda uzmanlaştıkça müşterileriniz için çok daha özel kampanyalar oluşturabileceksiniz. Bu konuda online olarak alabileceğiniz pek çok eğitimin yanı sıra, tamamen kullanıcı dostu olan ara yüzü ile kendiniz de deneyerek pek çok şey öğrenebilirsiniz. Shopify ile açmış olduğunuz e-ticaret sitenize Google Ads aracılığı ile yeni müşteri çekmek oldukça kolaydır.

Shopify kendi platformu üzerinden müşterinizi ve satışlarınızı arttırmanız için pek çok araç sunmaktadır. Ancak dünyanın en büyük arama motoru olan Google araçlarını kullanarak da Shopify web sitenizin reklamını vermeniz ve yeni müşteriler ile tanışmanız mümkün hale gelmiştir.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın