Shopify Hepsiburada Entegrasyonu


Shopify ile satışlarınızı arttırmanın pek çok yolu bulunmaktadır. Bunların en başında çeşitli pazaryerleri ile entegrasyonu sağlayan uygulamalar gelmektedir. Bu uygulamaların hepsine Shopify platformu üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

1998 yılında kurulan Hepsiburada pazaryeri Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitelerinden biridir. Oldukça sık ziyaret edilen bu sitenin faaliyet alanı oldukça geniş olduğu için hemen her sektörden Shopify kullanıcısının ürünleri için en ideal pazaryerlerinden biri olarak ön plana çıkmaktadır.

Hepsiburada entegrasyonu için Hepsiburada hesabınızı e-ticaret siteniz ile entegre edecek bir uygulama sahibi olmalısınız. Sopify iş ortakları tarafından üretilen bu uygulamalar entegrasyon işlemi için mutlaka gereklidir. Bu entegrasyon işlemi tamamlandığında Hepsiburada üzerinden yaptığınız satışların sipariş yönetimi, stok durum güncellemesi ve e-fatura işlemleri tek bir panel üzerinden kolaylıkla yapılır hale gelecektir. Ayrıca Hepsiburada üzerinden aldığınız siparişleriniz tüm siparişleriniz ile aynı ekrana düşeceğinden oldukça pratik bir şekilde bu siparişleri yönetebileceksiniz.

Hızlı Entegrasyon Hızlı Sonuç

Hepsiburada ile Shopify platformu üzerinden açmış olduğunuz e-ticaret sitenizi entegre ettikten sonra ürünlerinizi Hepsiburada hesabınıza yüklemeniz gerekmektedir. Bu işlemi yapmak için entegrasyon sağlayıcınız olan Shopify iş ortağına ürünlerinizi yüklemeniz daha sonra da bunu Hepsiburada hesabınıza aktarmanız gerekmektedir.

Tüm bu entegrasyon ve ürünlerin Hepsiburada’da yayınlanma süreci oldukça hızlı ve kolay bir hale getirildi. Bu noktada entegrasyon işleminizi yapan uygulamanın size her aşamada destek veriyor olması oldukça önemli. Özellikle de günün her saati ulaşılabilir olmaları ve bu işlemler için bir saat kısıtlamasının olmaması sizin hayatınızı oldukça kolaylaştıracaktır.

Pazaryeri entegrasyonu Shopify kullanıcıların satışlarını arttırabilmeleri için oldukça önemli. Hepsiburada gibi pazaryerlerini satın alma işlemi için tercih eden kişilerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu sebeple bu pazaryerinde görülür olmak tüm satıcılar için oldukça kritik. Artık Shopify uygulamalarında bulunan Hepsiburada entegrasyonları ile siz de e-ticaret sitenizi kolaylıkla bu pazaryerine entegre edebilir ve satışlarınızı arttırmaya başlayabilirsiniz.

Hepsiburada gibi pazaryerleri kendi markalarına da yatırım yaptıkları için tüketicilerin satın alma süreçlerini çok daha güvenli bir şekilde gerçekleştirmelerini de sağlamaları açısından özellikle küçük ve orta e-ticaret siteleri için bu pazaryerleri çok daha önemli hale gelmektedir.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın