Shopify Hosting


Dünyanın en çok tercih edilen e-ticaret platformlarından olan Shopify kullanıcıları için pek çok hizmet sunmaktadır. Ticaretini çevrimiçi ortama taşımak isteyenler ya da yeni işini online olarak başlatmak isteyenler Shopify’ın hizmetlerinden yararlanmakta, ayrıca kocaman bir ailenin de bir parçası haline gelmektedir.

Yeni bir web sitesi açmak istediğinizde yapmanız gereken ilk şeylerden biri hosting ya da alan adı almanız gerekmektedir. Shopify kuracağınız web siteniz için alan adı almayı ve kaydettirmeyi kolaylaştırarak kullanıcıları için benzersiz bir hizmet vermektedir. Shopify bu anlamda barındırma veya hosting hizmeti sağlayan ilk e-ticaret platformu olarak ön plana çıkmaktadır.

Bu benzersiz hizmet ile siz de Shopify’a hemen üye olarak e-ticaret siteniz için yeni bir alan adı alabilir, hali hazırda bulunan alanı kullanabilir ya da kullanmak istediğiniz ada ek olarak eklenecek .myshopify.com alan adını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Geniş bir sunucu ağı olan CDN, tüm müşterilerinizin web mağazanıza hızlı bir şekilde erişebilmelerini sağlamaktadır. Shopify’ın CDN’si dünyada en yaygın olarak kullanılan CDN şirketlerinden biri Fastly tarafından işletilmektedir.

Sınırsız Sayıda e-posta Adresi

Shopify’ın sunmuş olduğu bu hosting ya da barındırma hizmetinden faydalandığınızda Shopify tamamen ücretsiz bir şekilde sınırsız sayıda e-posta adresi verecektir. Yani bu da demek oluyor ki bu hizmetten faydalanarak ihtiyacınız doğrultusunda kendi adınıza, çalışanlarınız adına ya da müşterilerini size anonim olarak ulaşabilecekleri info@ ile başlayan e-posta adresleri oluşturabilirsiniz.

Shopify’ın sunduğu e-posta adreslerini tercih etmeniz durumunda hali hazırda kullandığınız şirket e-posta adresinize ya da diğer mail adreslerinize yönlendirebilirsiniz. Böylece hem işletmeniz çok daha profesyonel gözükecek hem de siz ihtiyacınız olan zamanı kazanacaksınız.

Shopify geliştirmiş olduğu bu benzersiz platformda tüm yeni teknoloji ürünlerine yakından takip etmekte ve bu teknolojileri kendi sistemine entegre etmektedir. Bu sebeple siz de hem hosting ya da barındırma ile ilgili ya da e-postalarınız ile ilgili tüm güncel bilgileri hızlı bir şekilde edinecek ve son özellikleri rahatlıkla kullanabileceksiniz. Siz de kendi e-ticaret sitenizi açmak ve Shopify’In sunduğu tüm imkanlardan yararlanmak için vakit kaybetmeden Shopify’a kaydolun.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın