Shopify ile Dropshipping


Shopify e-ticaret hayatına yeni bir soluk getiren ve dünyada en çok kullanılan hazır e-ticaret platformudur. Shopify ihtiyacınız olan her şeyi tek bir platform üzerinde birleştirmesi ile pek çok kişi tarafından tercih edilir hale gelmiştir. Shopify ile e-ticaret sitenizi oluşturmak oldukça kolaydır.

Dropshipping ya da stoksuz satış olarak tabir edilen satış şekli, satıcıyı stok maliyetlerinden kurtardığı için oldukça önemlidir. Özellikle e-ticarete yeni başlayanlar düşük sermayeleri ile hızlı bir şekilde satış yapmaya başlayabilir.

Son yıllarda oldukça tercih edilen online alışveriş konusunda siz de bir yatırım yapmayı düşünüyor ama nereden başlayacağınıza karar veremiyorsanız birbirinden farklı pek çok sektörde deneyimli olan Piernet ekibi ile hemen iletişime geçebilir, Türkiye’de resmi olarak sunulan tek Shopify hizmeti ile hemen bilgi almaya başlayabilirsiniz. Oberlo, Kit gibi tüm çözümleri kullanmak için bizden yardım alabilir, en kısa şekilde e-ticaret sektörüne giriş yapabilirsiniz.

B2B yani market yerleriyle, örneklendirecek olursak önce gelen e-ticaret siteleri Ebay, amazon, hatta türk e-ticaret firmaları trendyol, hepsiburada gibi firmalarla Shopify'ı entegre etme imkanınız da mevcut olduğundan, aslında sadece küçük bir e-ticaret sitesi açmak değil, çok daha fazlasına da talipsiniz

Shopify ile Dropshipping Nasıl Yapılır

Stoksuz satış yani dropshipping yapacak olan firma stokunda herhangi bir mal bulunadurmak yerine tamamen aracı bir konuma geçer. Bu durumda herhangi bir ürünü satın almak isteyen müşteri her zaman alışveriş yaptığı e-ticaret sitelerinden birinden sipariş verir ve siparişi alan bu e-ticaret siteleri tedarikçilerine bu siparişi iletir. Böylece sadece aracı olan e-ticaret siteleri stok, depo alanı kirası, dükkân kiralama gibi maliyetlerin hiçbirine girmeden para kazanmış olurlar.

Shopify ile dropshipping hem çok kolay hem de oldukça avantajlı. E-ticaret siteleri son yıllarda oldukça arttı. Ancak güvenilir bir e-ticaret sitesi bulmak noktasında pek çok sıkıntı yaşanabiliyor. Siz de dünyada en çok kullanılan e-ticaret platformlarından biri olan Shopify ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayalinizdeki e-ticaret sitesini kurmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hosting ya da sunucu ile uğraşmadan, güvenliği dert etmeden, oldukça kolay bir şekilde SEO uyumlu bir e-ticaret sitesini Piernet aracılığı ile işletmenize uygun hale getirebilirsiniz. Ayrıca, Türkiye'deki tek lisanslı ve resmi Shopify partneri ve eksperi olan Piernet’in deneyimli ekibi ile işletmenizin gelişimine katkı sağlayacak en doğru çözümlere hemen kavuşabilirsiniz.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın