Shopify ile Para Çekmek


Shopify üzerinden satış yapmak isteyenlerin en çok endişelendikleri konuların başında satıştan sonra paralarını nasıl çekecekleri konusudur. Bu noktada kullanıcılarına güven vermek isteyen Shopify ile paranızı çekebilmenin farklı yolları bulunmaktadır.

Öncelikle ödeme alma işlemi Shopify’ın bulunduğu her ülkede farklılık göstermektedir. Türkiye’de ödeme işlemi Garanti POS, iyzico ve PayU aracılığı ile yapılabilmektedir. Tüm bu aracı kuruluşların komisyon noktasında kendi politikaları ve kuralları bulunduğu için ödeme aracısı ile ilgili karar vermeden önce firmalar ile görüşmenizi öneririz.

Kredi kartı ile ödeme işlemi gerçekleştikten sonra bu aracılar belirli bir komisyon karşılığında parayı hesabınıza geçirirler. Ancak bankalar arası işlemlerden kaynaklı olarak ödeme günleri ve ödeme süreleri değişiklik gösterebilir. Yine bu noktada da en iyi bilgiyi firmaların kendisi verecektir.

Shopify’ın ülkemizde anlaşmış olduğu firmaların her biri oldukça yaygın bir şekilde kullanılan ve güvenilir firmalar oldukları için Türk Shopify platformu kullanıcıları ödemelerle ile ilgili herhangi bir problem yaşamamaktadır. Oluşan en küçük problem de firmalar tarafından hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmaktadır.

Shopif Payments

Her ülkede kullanıma sunulmamış olan Shopify Payments, Shopify’ın kendisinin sunduğu bir ödeme sağlayıcısıdır. Shopify mağazanız ile tamamen bütünleşmiş bir şekilde çalışan bu sistem sizi pek çok ek zahmetten kurtaracaktır.

Shopify Payments’ı kullanan tüccarlar ödemelerini de Shopify Payouts üzerinden alırlar. Oldukça hızlı olan bu işlem ile para çekmeniz oldukça kolay hale gelecektir. Üstelik Shopify Payments ödemelerin 24 saat ile 72 saat arasında bir sürede hesabınıza geçmesini sağlayacaktır. Elbette Cuma, Cumartesi ve pazar günlerine denk gelen ödemeler birleştirilerek ilk iş gününde hesabınıza aktarılacaktır.

Shopify platformu üzerinden e-ticaret sitesi açmak isteyen hemen herkesin en çok merak ettiği konuların başında ödeme ve para çekme süreçleri gelmektedir. Shopify her ülkede farklı politikalar izlemektedir. Ülkemizde anlaşma yaptığı Garanti Sanal POS, iyzico ve PayU ödeme aracıları sıklıkla kullanılan ve güvenilir olan firmalar oldukları için ödeme ve para çekme ile ilgili herhangib bir sorunun yaşanmasını beklememekteyiz. Ayrıca Shopify’ın sunduğu Shopify payment da güzel bir alternatif olarak durmaktadır.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın