Shopify Kullanan Markalar


Dünyada oldukça yaygın bir şekilde kullanılan Shopify platformu kullanım kolaylığı ve güvenilirliği ile e-ticaret dünyasında başarılı olmak isteyen pek çok ünlü marka tarafından kullanılmaktadır. Her geçen gün popülerliğiniz arttıran Shopify dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaya başlamıştır. Satın alma alışkanlıklarımızın değişmesi ile e-ticaret sitesi her marka için kaçınılmaz hale gelmiştir. Tam da bu noktada Shopify kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

Her geçen gün ülkemizde yaygınlığı artan Shopify sayesinde pek çok Türk girişimci e-ticaret sitelerini kurmayı başarmıştır. Ancak Shopify ile ilgili olarak en çok merak edilen bu platformun ne kadar yeterli olup olmadığı ile ilgilidir. Ancak Shopify’ın güvenliğinden kimsenin endişe etmiyor oluşu, platformun hemen her sektöre göre özelleştirilebilecek olan hizmetleri ve kullanıcı dostu ara yüzü ile popülerliğini gittikçe arttırdığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Shopify ile farklı temalar kullanarak birbirinden farklı siteler yaratmak mümkün. Bu temaların bazıları ücretliyken bir kısmı da ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmuş durumdadır. Böylece web sitenizi ücretsiz olan temalardan biriyle açıp deneyim sahibi olduktan sonra ihtiyaç duymanız halinde ücretli temalardan birine geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca Shopify’In ilk 14 günü tamamen ücretsiz olduğu için platformu denemek için bolca vaktiniz olacak.

En Büyük Markalar Shopify’da

İlk etapta Shopify sadece küçük e-ticaret siteleri içinmiş gibi görünse de durum aslında hiç de öyle değil. Dünyanın en büyük markaları Shopify platformunu kullanmaya başladılar.

Dünyaca ünlü markalardan Tesla Motors ve Red Bull Shopify altyapısını kullanmaya başlayan markalardan ikisi sadece. Bu markalar dışında kendi markası ile ürünlerini satmaya başlayan Lady Gaga, Kylie ve Kendall Jenner ile Adele de Shopify altyapısını kullanmaktadır. 

Her geçen gün popülerliği artan ve geniş kitlelerce kullanılmaya başlanan Shopify e-ticaret platformu, kullanıcı dostu olması, özel hiçbir yazılım veya programlama bilgisi gerektirmemesi ve sunduğu ek hizmetler ile kullanıcılarına hizmet etmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü markaların kullandığı bu platformda siz de hemen yerinizi almak için kaydolabilir, e-ticaret dünyası ile keyifli bir tanışma yaşayabilirsiniz.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın