Shopify Kullanan Siteler


Günümüz internet dünyasında yer almak özellikle ticari faaliyetlerinin büyük bir kısmını internet kullanıcılarına sunmak isteyen firmalar vardır. Bunun için de firmaların yapması gereken ilk şey bir internet mağazası oluşturmaktır. İnternet mağazaları ise e-ticaret özellikleri üzerine tasarlanmış web siteleridir. İnternet mağazası oluşturmak için de pek çok yazılım ve program bilgisine sahip olmak gerekir. Shopify Türkiye ise hiçbir yazılım ve programlama bilgisi olmayan fakat kendi internet mağazasını kurmak isteyen kişilere bu isteklerini yerine getirebilmeleri için sitelerini kurabilecekleri ücretli e-ticaret yazılım imkânı sunar.

Shopify kullanan siteler veya e-ticaret mağazası oluşturmak için Shopify’i tercih eden firmalar çok sık satış yaparak, ticari faaliyetlerini gerçekleştirmektedirler. Hem ürünlerini daha geniş kitlelere duyurmak isteyen hem de gelişen teknolojiyi takip ederek internet dünyasına adım atmak isteyen siteler çoğunlukla Shopify kullanan sitelerdir. Ayrıca tercihini Shopify’den yana kullananların internet mağazaları için pek çok avantaj da bulunmaktadır.

Shopify Kullanan Sitelerin Avantajları

  • Tarayıcı ve Cihaz Bağlantısı: Öncelikle tasarlanan her türlü web sitesinin tüm internet tarayıcılarında ve cihazlarda açılabilir olması gerekir. Shopify de bulut tabanlı servis gelişimi ile donatılmış olduğu için her türlü internet tarayıcılarıyla ve de cihazlarla bağlantı kurabilmektedir. Yani satın aldığınız yazılımı her elektronik alanda kullanabilirsiniz.
  • Hızlı ve Kolay Ulaşılabilirlik: Shopify ile hiçbir yazılım bilgisine ve teknik özellik bilgisine sahip olmadan hızlı ve kolay yoldan kendi e-ticaret sitenizi oluşturabilirsiniz.
  • Siteye Özel Tasarım: Bir internet mağazasında olması gereken tüm özellileri size sunmakla birlikte kişisel olarak istediğiniz verileri de sunarak ürünlerinizi kişileştirmenize yardımcı olmaktadır. Ayrıca Shopify kullanan sitelerin gelişimine özen göstermek için tasarlanan yazılımların, temaların ve ara yüzlerin her geçen gün üzerinde çalışılarak güncellenmesi yapılmaktadır. Hatta Shopify, internet mağazasını tasarladıktan ve sizlere ulaşımını yaptıktan sonra istenilen özellikleri sağlayabilmek için üçüncü part yazılım desteğini de vermektedir.
  • Yazılım Dilleri: Shopify kullanan siteler, Liguid dili ile tasarlanmıştır. Bundan hareketle de internet mağazasını kullanan kişiler daha sonra HTLM, JS veya CSS gibi yazılım dillerini öğrendiğinde kendi istekleri doğrultusunda sitelerini kullanabilecektirler. Bu durum Shopify’in kullanıcılarına sunduğu çok önemli bir avantajdır.
  • İletişim Araçları: Diğer yandan satın alınan internet mağazası ile ilgili herhangi bir konuda soru sormak ya da iletişim kurmak için Shopify’nin 600.000 aşkın üyesinin yer aldığı topluluğun içerisinde bulunabilirsiniz. Buradan her türlü güncellemelerden ve gelişmelerden de rahatlıkla haberdar olabilirsiniz.
  • Çözüm Merkezli: Yaşanacak her türlü barındırma sorunu için de avantaj sağlayan Shopify, sorunları müşterilerine değil kendi kontrol merkezlerine yönlendirmektedir.  Böylelikle yazılım bilgisi olmayan kullanıcıların çözümlerle uğraşmak için herhangi bir eğitim almasına gerek yoktur.  Kuruluşundan, gelişimine ve sorun çözümüne kadar Shopify kullanıcılarına avantaj sağlamaktadır.

Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın