Shopify Kurulumu


İnternet üzerinden satış yapmak artık yeni norm haline geldi. Artık mağaza gezmek yerine internet üzerinden ve güvendiğimiz e-ticaret siteleri aracılığı ile alışveriş yapıyoruz. Bu noktada güven oldukça önemli. Özellikle satın alma esnasında verdiğimiz tüm bilgilerin güvenli bir şekilde saklandığından emin olmak istiyoruz. Peki ya satan tarafta olmak istiyorsanız? Öyleyse Shopify nasıl kurulur? şeklinde sorular sormaya başladığınızı varsayarak aşağıdaki metni okumaya devam edebilirsiniz.

Shopify Kurulumu 2020

Dünyada en çok kullanılan e-ticaret platformlarından biri olan Shopify’ın kurulumu için izlenmeniz gereken yol aslında oldukça kolay. https://www.shopify.com/free-trial adresine hemen tıklayarak kayıt işleminizi gerçekleştirebilir ve herhangi bir ücret ödemeden kuruluma başlayabilirsiniz. Ücretsiz olan bu sürenin sadece 14 gün olduğunu hatırlatmak isteriz. Ancak bu süre içerisinde tüm kurulumu tamamlasanız bile sistem üzerinden herhangi bir satış yapamayacaksınız çünkü verilen bu 14 günlük süre sadece paneli öğrenmeniz içindir.

Shopify kurulumu yaparken platform sizden bazı kişisel bilgilerinizi isteyecektir. Bir e-ticaret sitesi kuracağınız ve günün sonunda bu site üzerinden para kazanmaya başlayacağınız için yasalara ve kurallara uygun olacak şekilde sizden istenen tüm bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurmalısınız.

Shopify kurulumu her ne kadar kolay bir işlem gibi gözükse de süreç boyunca desteğe ihtiyacınız olacaktır. Tam da bu noktada deneyimli ekibimiz ile Piernet olarak ilk aşamadan itibaren her türlü sorunuz için yanınızda olduğumuzu belirtmek isteriz.

Tüm dünyanın kullandığı bu platform ile Piernet olarak size kurulumun ertesinde ihtiyacınız olacak dijital pazarlama, yazılım ve diğer uygulama geliştirme konularında da hizmet verdiğimizi belirtmekten mutluluk duyarız.

Shopify Nasıl Kurulur?

Piernet olarak biz sahip olduğumuz tecrübe ile siz değerli müşterilerimizin Shopify kurulumu için yanınızdayız. Web sitemiz üzerinden Shopify kurulumu fiyatı için daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Sizinle paylaşmış olduğumuz fiyata içerik girişi ve 200 adete kadar ürün yüklenmesi de fiyata dahil olacaktır. Detaylı bilgi için tarafımıza telefon ve e-posta yoluyla ulaşabilir, ofisimizi ziyaret etebilirsiniz.

Shopify başlangıç kurulumu yapmadan önce sizin için en uygun olan temayı seçmenizi beklemekteyiz. Bu konuda herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa da ekibimizin her zaman sizin yanınızda olduğunuzu belirtmek isteriz.

Shopify kurulumunun nasıl gerçekleşeceği, ücret detayı ve aklınıza takılan her türlü soru için web sitemiz üzerinden bizimle hemen iletişime geçebilir, aklınıza takılan her türlü soru için web sitemizde yer alan formu doldurabilirsiniz. Firma yetkililerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Shopify'ı güvenle öğrenmek, satışlarınızı günden güne Türkiye'deki tek yetkili, resmi ve lisanslı Shopify Partneri ve Shopify Experi olan Piernet ile arttırmak için bizi arayın.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın