Shopify Mağaza Açmak


Shopify platformu ile online bir mağaza açmak herkes için oldukça kolay bir hale geldi. Bu işlemi gerçekleştirmek için özel bir programlama ya da yazılım bilgisine de ihtiyaç duyulmamakta. Her geçen gün daha çok kullanıcıya ulaşan Shopify tüm dünyada pek çok kişiyi e-ticaret ile buluşturdu.

Shopify platformu üzerinden online mağaza açmak için öncelikle Shopify’a kaydolmalısınız. Daha sonra Shopify’ın sunmuş olduğu paketlerden en azından Shopify Basic planına sahip olmanız gerekmektedir. Oldukça esnek bir şekilde oluşturabileceğiniz online mağazanızda özel menüler oluşturarak satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Shopify platformu ile açacağınız online mağazanız için Shopify oldukça değerli katkılar sunmaktadır. Ancak bu noktada işletmenizin gereksinimleri için çok daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsanız özel bir vitrin de oluşturmak için geliştirici araçlarından faydalanabilirsiniz.

Online mağazanızı ayarlamadan önce Shopify’a kaydolmanız işin çok büyük bir kısmının bitmiş olmasını sağlayacaktır. Mağazanızdaki tüm siparişlerin yönetimi, ürünlerinizin sergilenmesi, alan adınız ve daha pek çok konu için tamamen Shopify alt yapısını kullanacaksınız.

Özelleştirilmiş Online Mağaza

Online mağazanızda Shopify yöneticisi üzerinden pek çok özelleştirme yapmanız mümkündür. Online mağazanız aktif olarak çalışır hale geldiğinde ürünlerinizin reklamını yaparak web sitenize trafik çekmeye hemen başlayabilirsiniz. Bu amaçla kullanabileceğiniz pek çok uygulama bulunmaktadır.

Online mağazanızı pek çok farklı şekilde daha özel hale getirebilirsiniz. Bu amaçla özel bir alan adı kullanabilir, özelleştirilmiş bir tema kullanabilir, kendi kurgulayacağınız bir blog sayfası tasarlayabilir, ürünlerinizi koleksiyonlar halinde gruplayabilir ve hatta online mağazanıza sohbet etme seçeneği bile ekleyebilirsiniz.

Shopify plaformuna doğru ve güncel bilgilerini ile kaydolduktan sonra online mağaza açmak için ilk adımı atmış olacaksınız. Bu noktadan sonra satış yapacağınız ürünleri belirleyerek ve mağazanızı ihtiyacınıza uygun olacak şekilde özelleştirerek online mağazanızda satış yapmaya başlayabilirsiniz. Bu noktadan sonra çeşitli uygulamalar aracılığı ile web sitenize trafiği arttırmak ve reklam vermek işin eğlenceli kısmı olacaktır.

Shopify dünyada pek çok kişiyi e-tiicaret ile tanıştırdı. Siz de bu dünyanın bir parçası olmak ve online mağazanızı açmak isterseniz vakit kaybetmeden Shopify’a üye olabilirsiniz.

Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın