Shopify Mailchimp Entegrasyonu


Mailchimp dünyada yaygın bir şekilde kullanılan e-posta pazarlama aracıdır. Bu sebeple bu aracın Shopify ile entegre bir şekilde çalışması, sizin ürünlerinizi geniş kitlelere tanıtmanıza ve dolayısıyla da satışınızı arttırmanıza olanak sağlayacaktır.

Mailchimp sunmuş olduğu pek çok avantaj ile yıllardır tüm dünya tarafından kullanılmaktadır. Her ne kadar benzer uygulamalar piyasaya çıkmış olsa da kullanıcılarına oldukça özel bir deneyim yaşatan ve ciddi bir veri toplama aracına da dönüşen Mailchimp’ten vaz geçmek kolay olmamıştır.

E-posta pazarlama müşterilerinize oldukça hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlarken aynı zamanda gönderinizi okuyan potansiyel müşterilerinizin davranışlarını analiz etme noktasında da önemli veri sağlamaktadır. Satışlarınızı arttırmak için oldukça önemli olan bu veri işleminin Shopify da farkında olduğu için entegrasyon noktasında önemli hizmetler vermeye devam etmektedir.

Mailchimp entegrasyonu tek tıkla ve oldukça pratik bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Bu entegrasyon tamamlandıktan sonra müşterilerinize çok hızlı ve kolay bir şekilde haber bülteninizi ya da ürünleriniz ile ilgili kampanyanızı e-posta olarak gönderebilirsiniz.

E-posta Okuma Oranları Artıyor

Önceki dönemlerde insanların artık e-posta okumaktan sıkıldığı ve kendisine gelen özellikle de reklam amaçlı olan e-postaları okumadan sildikleri rapor ediliyordu. Ancak son dönemlerde e-posta pazarlamanın yükselişe geçmesi ve markaların bu yolla sunmuş olduğu kampanyalar e-postaları tekrar cazip hale getirdi.

Bahsetmiş olduğumuz tüm bu avantajlar Mailchimp uygulamasını daha da önemli bir hale getimrketedir. Mailchimp hesabınız ile yapmayı planladığınız tüm gönderileri Shopify mağazanız ile entegre ettiğinizde, tek bir panel üzerinden hem müşterilerinize e-posta gönderebilecek hem de Mailchim’in sunmuş olduğu analizleri aynı ekran üzerinden takip edebileceksiniz.

Shopify satışlarınızı arttırmanız ve yeni müşteri bulmanız için pek çok araç sağlamaktadır. Bunların başında da e-posta pazarlamanın en önemli araçlarından biri olan Mailchimp’in entegrasyonu gelmektedir. Bu entegrasyon işlemi bir uygulama aracılığı ile yapılmaktadır ve bu uygulamaya Shopify uygulamaları arasından kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Siz de satışlarınızı arttırmak için e-posta pazarlamanın sunduğu avantajlardan faydalanmaya başlamak için Mailchimp hesabınız hemen Shopify platformunuz ile entegre ederek müşterilerinize ulaşmaya ve satışlarınızı arttırmaya başlayabilirsiniz.

 


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın