Shopify n11 Entegrasyonu


N11 ülkemizde en yaygın olarak kullanılan pazaryerlerinden biridir. Bu pazaryerinde ürünlerini sergileyebilen firmalar satış anlamında oldukça avantajlı olurlar. Bu pazaryerinde hemen her sektörden satış yapılabildiği için pek çok işletme için önemli bir pazaryeri durumundadır.

Shopify n11 entegrasyonu yaparak ürünlerinizi bu pazaryerinde satışa sunabilirsiniz. Bu entegrasyon için bir uygulama kullanmanız gerekir. Bu uygulamayı sağlayan pek çok Shopify iş ortağı bulunmaktadır. Hangi uygulamayı kullanıyor olursanız olun, n11’in önemli bir pazaryeri olduğunu ve satışlarınıza önemli katkısı olacağını unutmayın.

N11 entegrasyonu uygulamalarına Shopify üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu entegrasyonu tamamladığınızda sipariş yönetimi, stok takibi ve fatura oluşturma işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz.

Entegrasyon işlemi daha önceleri oldukça zor bir işlem olarak kabul edilirdir. Ancak son yıllarda pazaryerleri ile entegre olmanın önemi anlaşıldıkça uygulamalar aracılığı ile bu işlem oldukça kolay bir hale getirildi. Uygulamaları kullanarak birkaç dakika içinde entegre işlemini tamamlamanız mümkün. Ayrıca artık bu işlem günün dilediğiniz saati yapılabilir durumda.

N11 Satışlarını Arttırmanızı Sağlayacak

Shopify platformu üzerinden e-ticaret sitesi açan herkesin amacı satış yapmak ve bu satışları her geçen gün arttırmak. N11 ülkemizde en çok ziyaret edilen pazaryerlerinden biri olduğu için burada yapılan satışlar bir hayli önemli. N11 pazaryerinde satışlarınızı arttırmak için ürünlerinizi düzgün bir şekilde satışa çıkarmalısınız. Yani ürünleriniz ile ilgili detaylı ve doğru bilgi vermelisiniz. Ancak bu şekilde satış arttırmanız mümkün olacaktır.

N11 pazaryerinden ürün ilanlarını girerken kullanacağınız kelimeler bir hayli önemli. Bu noktada kendinizi ürününüzü aratacak olan kişinin yerine koymaya çalışarak hangi kelimeleri seçeceğinize karar verebilirsiniz.

N11’de satıcılar önceki satışlarına göre belirli puanlar kazanırlar. Müşteriler ağırlıklı olarak puanı yüksek mağazadan alışveriş yapmayı tercih edeceklerinden puanınızı yüksek tutmak sizi ön plana çıkaracaktır. Bunun için de siparişlerinizin gönderimini düzgün bir şekilde yapmalı, stok ile ilgili doğru bilgi vermeli, düzgün paket ile gönderim yapmalı ve en kısa sürede ürünü müşterinize ulaştırmaya çalışmalısınız.

Türkiye’nin en önemli pazaryerlerinden biri olan n11’de satışa başlamak için Shopify’In uygulamalarından biri ile hemen işleme başlayabilirsiniz.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın