Shopify Partners


Shopify’ın çeşitli konularda iş ortağı olan kurumlar Shopify Partners olarak adlandırılmaktadır. Shopify partners Shopify platformuna oldukça kapsamlı bir şekilde erişim sağlarlar. Böylece Shopify’In sunmuş olduğu belge ve dokümanlara ulaşabilir; iş geliştirme, ürün tasarımı ve proje yönetimi konusunda kimsenin ulaşamayacağı bilgi ve belgelere ulaşabilirler. Böylece Shopify iş ortakları hem kendilerini geliştirebilir hem de müşterileri için oldukça özel ve farklılaşmış bir hizmet sunabilirler.

Shopify kullanıcıları için pek çok farklı hizmet sunmaktadır. Bunların en önemlilerinden biri ise Shopify Partners’tır. Shopify Partners sayesinde tasarımcılar, geliştiriciler, pazarlamacılar ve satış ortakları farklı amaçlarla ve farklı şekillerde bir araya gelirler. Birbirinden farklı e-ticaret siteleri veya temalar üreten bu Shopfy iş ortakları hizmetlerini müşterileri için Shopify platformu üzerinden sunabilmektedirler.

Shopify iş ortaklarına sunmuş olduğu imkân ile devamlı para kazanma imkânı sağlamaktadır. Geliştiriciler müşterilerini Shopify’a yönlendirebilir, e-ticaret temaları oluşturabilir ve Shopify’a uygun çeşitli temalar üretebilirler. Geliştirdikleri ürünleri Shopify üzerinden satarak da gelir elde edebilirler.

Siz de Shopify’ın sağlamış olduğu iş ortaklığı programları sayesinde hem düzenli gelir elde edebilir hem de müşterilerinizi Shopify’ın avantajlı dünyası ile tanıştırabilirsiniz. Ayrıca alacağınız eğitimler ile gelişiminize katkıda bulunacaksınız.

Shopify Partner Akademi

Shopify Partner Akademi Shopify’In partnerleri için kurmuş olduğu özel bir eğitim platformudur. Tamamı online olarak verilen eğitimlerden oluşan bu platform ile sertifika almak ve iş geliştirmek için oldukça değerli eğitimler almak oldukça kolay.

Shopify platformu e-ticaret yapmayı düşünenler ama bunu nasıl yapacaklarını tam olarak bilemeyenler için ideal bir platform olarak ön plana çıkmaktadır. Üstelik platformun sunduğu birbirinden özel avantaj ile de işinizi büyütmek ve e-ticarette önemli bir oyuncu haline gelmek artık çok daha kolay bir hale geldi.

Günümüzde satın alma işlemi çok büyük oranda online platformlara taşınmış durumda. Bu sebeple her geçen gün daha fazla kişi online platformlar üzerinden satış yapmaya başlıyor. Shopify bu anlamda oldukça avantajlı bir platform olarak ön plana çıkarken aynı zamanda pek çok geliştirici için de gelir sağlamanın önemli bir ayağı haline gelmiştir.

Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın