Shopify Partners Nedir?


Satın alma alışkanlıklarının değişmesi ile artık çok daha fazla kişi e-ticaret sitelerinden satın alma işlemi gerçekleştiriyor. Bu sebeple işini çevrim içi platformlara taşımak isteyenleri sayısı da her geçen gün artıyor. Bu amaçla kurulan Shopify platformu, hiçbir yazılım ya da özel bir programlama bilgisi gerektirmeden e-ticaret sitesi kurmanıza olanak sağlamaktadır.

Shopify sunmuş olduğu pek çok hizmetin yanı sıra Shopify Partners gibi programlarla da oldukça farklı hizmetler vermektedir. Shopify Partners programı ile tasarımcılar, geliştiriciler, pazarlamacılar ve satış ortakları bir araya gelerek e-ticaret web siteleri, temaları ve uygulamaları oluşturmaktadırlar.

Bu şekilde hem işletmelerini büyüten hem de devamlı aylık gelir kazanan iş ortaklarına Shopify 3 farklı yöntem sunmaktadır. Müşterilerini Shopify’a yönlendirebilen, e-ticaret temaları oluşturabilen ve Shopify uygulamaları oluşturabilen iş ortakları böylece sürekli bir gelir elde edebiliyorlar. Müşterileri için e-ticaret sitesi oluşturmayı hedefleyenler Shopify’ın sunmuş olduğu hizmetlerden faydalanabilecekler.

Siz de Shopify iş ortağı olarak ücretsiz eğitimlerden faydalanabilir, Shopify’ın sunmuş olduğu belgeler ve platform ile kendi işletmenizi büyütebilirsiniz. Kısaca hem müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılayabilir hem de Shopify’ın sunduğu destek ile işinizi büyütebilirsiniz. Shopify tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek bunları platformuna entegre ettiği için hem siz hem de müşterileriniz bu gelişmelerden geri kalmayacaksınız.

Shopify Partners Avantajları

Shopify’ın iş ortağı olan kişiler Shopify platformuna neredeyse sınırsız bir şekilde erişim sağlayarak iş geliştirme, ürün tasarımı ve proje yönetimi konusunda birbirinden farklı belge ve dokümanlara ulaşabilirler. Sadece Shopify Partners üyelerinin ulaşabileceği bu kaynaklar hem sizin hem de müşterilerinizin işlerine oldukça önemli katkılar sağlayacaktır.

Shopify iş ortakları için tüm kaynaklarını açmasının yanı sıra aynı zamanda kurmuş olduğu Shopify Partner Akademi ile de oldukça özel bir eğitim imkânı da sunmaktadır. Bu online eğitimler ile pek çok sertifakaya sahip olabilir, işlerinizi geliştirmek için çok önemli eğitimler alabilirsiniz.

Shopify sunmuş olduğu platform ile pek çok kişiyi e-ticaret ile tanıştırmıştır. Bunun yanı sıra Shopify Partners akademi ile pek çok kişinin işini geliştirmesine de olanak sağlamıştır.  


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın