Shopify Site Hızlandırma


Site hızlandırma nedir? Site hızlandırma, bir sitenin yavaş açılmasını sağlayan unsurların genel olarak ortadan kaldırılmasını sağlayan işlemlerin tamamıdır. Bir web sitesinin yavaş açılmasını sağlayabilecek çok sayıda farklı kriter bulunur. Bir sitede bu kriterler sadece birkaç tane olabileceği gibi, onlarca farklı sebep nedeniyle de bir web sitesi yavaş açılıyor olabilir.

Shopify Site Hızlandırma ve Önemi

Google, bir internet sitesinin sıralamasını belirlerken çok sayıda unsuru dikkate alır. Bu unsurlardan bir tanesi de sitenin mevcut hızıdır. Bu, kaynaklarda pagespeed score olarak da geçen, çok bilinen bir sıralama kriterini temsil eder. Açılış hızı düşük olan siteler, kullanıcı kayıplarına neden olabileceği gibi, arama motoru botlarının ziyaretine de engel olabilmektedir. Arama motoru botlarının sitesine hızlı bir şekilde giriş yapamaması ise, Google’da daha alt sıralarda olmanıza neden olabilir.

Sitenize giriş yapan kişileri en iyi şekilde memnun etmenin en önemli yolu hızlı bir web sitesi sahibi olmanızdır. Siteniz, tarayıcıda kısa süre içerisinde yüklenmediği taktirde sitenizi ziyaret eden kişiler web sitenizden çıkış yapabilir. Bu da doğal olarak satışlarınızı düşürebilir. İlk açılışta ve sayfalarınız arasında gezintiye çıkıldığında sitenizin hızlı olması kullanıcılar için oldukça önemlidir. Shopify yavaş açılıyor, shopify sitem hızlı açılmıyor gibi endişeleriniz varsa, Piernet ile iletişime geçerek sayfanızın hız puanını arttırmamızı isteyebilirsiniz. Temalar sekmesi altında gözüken hız skorunuzun 1 haftadan kısa süre içerisinde yüksek derecede artış göstereceğini garanti etmekteyiz.

Shopify Sitesi Nasıl Hızlandırılır?

Shopify Türkiye olarak, site hızlandırma konusunda yeterli bilgi birikimine ve tecrübeye sahibiz. Bir web sitesini hızlandırmanın birden çok yolu bulunur. Sitenize gelen http isteklerini azaltma, önbellek etkinleştirme, görselleri optimize etme, site hızına etki eden diğer tüm unsurları yapılandırma gibi. Piernet Shopify Türkiye, hızlandırma konusunda sitenize en uygun çözümleri sunacaktır. Shopify hızlandırma ve shopify hız arttırma işlemleri için bizi tercih edebilirsiniz.

Google, son güncellemeleri ile birlikte kullanıcı odaklı olan ve daha hızlı açılan sitelere daha sıcak bakabilmektedir. İnternet sitenizde bulunan her şey, tam anlamıyla harika olsa dahi, sitenizin açılış hızı yavaş olduğu taktirde sitenizi “dört dörtlük bir site” olarak nitelendirmek doğru olmayacaktır. Gerek Google, gerek ise ziyaretçilerinize iyi bir web sitesi sunabilmek adına site hızlandırma konusunu dikkate almanızı tavsiye ederiz.

E-ticaret sitelerinde, site hızlandırma, diğer sitelere oranla daha önemli bir konudur. Bunun en önemli sebeplerinden bir tanesi de, e-ticaret sitelerinin çok sayıda ürün açıklamasını ve ürün görselini bünyesinde barındırıyor olmasıdır. Shopify site hızlandırma konusunda var olan çözümlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmek adına Türkiye'nin tek lisanslı ve bilinen Shopify Experi ve Partneri Piernet ile iletişime geçebilirsiniz.

 


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın