Shopify Temaları


Milyonlarca insanın kendi e-ticaret sitesine sahip olmasını sağlayan Shopify vermiş olduğu hizmetlerle de diğer e-ticaret platformlarından ayrılmaktadır. Shopify’In sunmuş olduğu ücretli ve ücretsiz pek çok tema seçeneğinden sektörünüze ve amacınıza uygun olan bir temayı seçmek oldukça kolay.

Temanın aslında çevrimiçi mağazanızın görünümünü belirleyecek olan bir şablon olduğu söylenebilir. Shopify’ın size sunduğu temaların her biri müşterileriniz için bambaşka bir deneyim olacaktır. Hangi sektörde faaliyet gösteriyor olursanız olun, seçtiğiniz tema markanızın müşteriye dönük yüzü olacaktır.

Seçmiş olduğunuz temayı uygulamak Shopify yöneticisi ile oldukça kolay. Ayrıca kullanmak istediğiniz temayı ihtiyaçlarınıza uygun olarak özelleştirebilirsiniz. Bu işlemi de Shopify yöneticiniz aracılığı ile tema kodunuzu düzenleyerek gerçekleştirebilirsiniz.

Kullandığınız tema artık sizi tatmin etmiyorsa ya da bir değişikliğe ihtiyacınız varsa yeni bir tema kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu değişiklik hesabınızın diğer kısımlarını etkilemeyecektir. Ayrıca Shopify yöneticinizi kullanarak yayınlamaya başlamadan önce birden fazla temayı deneme şansına sahip olacaksınız. Shopify üyeliğinizin ardından hemen tema mağazasına giderek ücretli veya ücretsiz temalar arasından size en uygun olanı bulup temanızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Temalarınızı Yönetmek Çok Kolay

Tema mağazasından seçmiş olduğunuz temaların nasıl yönetileceği önemli bir konudur. Seçtiğiniz temayı etkinleştirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız temayı değiştirebilir, temaları özelleştirebilir, farklı tema seçeneklerini yayınlamadan önce deneyebilirsiniz.

Tüm bu işlemleri Shopify yöneticiniz ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Temalarınızı indirdiğinizde onlara kalıcı olarak sahip olabileceğinizi unutmayın. Shopify tema mağazasından 20 taneye kadar temayı hesabınıza ekleyebilirsiniz. Ancak daha fazla tema eklemek şu an için mümkün değildir.

İşiniz için en uygun olan temayı seçtiğinizi düşünüyorsanız bu temayı ayrıca markanıza en uygun olacağını düşündüğünüz şekilde özelleştirebilirsiniz. Bu işlemi de yine Shopify yöneticisi üzerinden yapmak oldukça kolay olacaktır.  Tema düzenleyicisi kısmından yapabileceğiniz bu işlemler ile temaları ihtiyacınıza uygun hale getirmek çok kolay olacaktır. Ancak her temanın özelleştirilebilecek kısımları birbirinden farklı olabilmektedir. Bu sebeple temanızın hangi bölümlerini özelleştirebileceğinizi kontrol etmeniz gerekmektedir.

Shopify platformunu kullanarak tamamen işinize ve markanıza özel bir görünüm yakalamak artık çok kolay.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın