Shopify Trendyol Entegrasyonu


Trendyol günümüzde en çok kullanılan pazaryerlerinden biridir. Önce sadece giyim satın alınması amacıyla kurulmuş olsa da artık giyimin dışında elektronikten gıdaya kadar pek çok konuda hizmet vermektedir. Bu sebeple Shopify platformu üzerinden kurmuş olduğunuz web sitenizi Trendyol ile entegre ederek ürünlerinizin oldukça fazla trafik çeken Trendyol’da görünmesini sağlayabilirsiniz.

Trendyol’da satış yapmak artık oldukça kolay hale geldi. Satışını yapmak istediğiniz ürünlerinizi bir Excel aracılığı ile bir Shopify iş ortağı ile kolayca yükleyebilirsiniz. Bu Shopify iş ortağına ürünlerinizi yükledikten sonra ise neredeyse tek bir tuşla Trendyol’da ürünlerinizin sergilenmesini sağlayabilirsiniz.

Tredyol entegrasyonu tamamlandıktan sonra stoklarınızı otomatik olarak takip edebilecek, stok değişimleri ve yenilenen stoklar ile ilgili senkronizasyonu kolayca sağlayabileceksiniz. Ayrıca Trendyol üzerinden aldığınız siparişler, tüm siparişleriniz ile aynı yere toplanacaktır. Böylece tek bir ekran üzerinden sipariş yönetimi yapmanıza olanak sağlanmış olacak. 

Trendyol entegrasyonu ile elde edeceğiniz en önemli husus da toplu bir şekilde güncelleme yapabilmeniz ve e-faturalarınızı tek bir tuşla ücretsiz olarak oluşturmanız olacaktır. Trendyol entegrasyonunu sağlayabileceğiniz pek çok Shopify iş ortağı bulunmaktadır. Bu iş ortaklarının koşulları ve yapabilecekleri farklı olabileceğinden kararınızı vermeden önce detaylı bilgi almanızı tavsiye ederiz.

Trendyol’a Ürünlerinizi Hızlı Bir Şekilde Yükleyebilirsiniz

Trendyol’da ürünlerinizin sergilenmesi satışlarınıza oldukça katkı sağlayacaktır. Ülkemizin en çok trafik çeken pazaryerlerinden biri olan Trendyol ürün portföyünü de genişletmesi ile pek çok satıcı için en önemli satış yerlerinden biri haline gelmiştir. Bu sebeple sizin de ürünlerinizin bu pazaryerinde olması satışlarınızın artması açısından oldukça mühimdir.

Ürünlerinizi Trendyol’a yüklemek oldukça kolay. Bir Shopify iş ortağı kullandığınızda, tüm ürünler bir Excel aracılığı ile o iş ortağına ilettikten sonra tek bir tuşla saniyeler içerisinde ürünlerinizin Trendyol’da satışa çıkmasını sağlayacaksınız.

Shopify satışlarınızı arttırmak içn pek çok hizmeti ve uygulamayı kullanıcılarına sunmaktadır. Bu noktada ülkemizin en çok trafiği olan pazaryerlerinden biri olan Trendyol’a entegre olabilmek bu noktada oldukça önemlidir. Trendyol entegrasyonunuzu sağlamak ve ürünlerinizi hemen bu pazaryerinde satmaya başlamak için Shopify hesabınıza girebilirsiniz.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın