Shopify Türkçe Destek


Dünyada oldukça sıklıkla kullanılan e-ticaret platformu Shopify, Türk kullanıcıların da oldukça ilgisini çekmektedir. Ancak yabancı dil bazı durumlarda bariyer haline gelebiliyor. Bu sebeple Shopify’ın Türkçe olarak da hizmet veriyor olması pek çok sorunu ortadan kaldırmış, Türk yatırımcıların da e-ticaret dünyasına adım atmasını sağlamıştır.

Kanada menşeili Shopify platformu her geçen gün yeni bir dil desteği ile kullanıcılarına hizmet vermeye devam etmektedir. Bu sebeple dünyanın hemen her yerinde Shopify kullanıcıları artarken her gün yeni insanlar hayallerini gerçekleştirerek e-ticaret dünyası ile tanışıyor.

Türkiye’de tüm dünyada olduğu gibi alışveriş alışkanlıkları değişiyor ve her geçen gün daha fazla kişi alışverişini online platformlardan yapmaya başlıyor. Shopify Türk kullanıcıların da ilgisini çekerken bu platformu kullanarak e-ticaret dünyasına adım atarak Pazar kazanmaya başlıyor. Ancak Shopify uzun süre Türkçe dilini desteklemiyordu. Şimdi bu durumu ortadan kalkması ile çok daha fazla Türk kullanıcının Shopify platformunu kullanması beklenmektedir.

Türk Kullanıcılar için Önemli Bir Sorun Çözüldü

Türkiye’de bulunan pek çok küçük ve orta ölçekli firma markalarını online platformlarına taşımanın yollarını arıyor. Bu noktada Shopify bu firmalar için önemli bir ihtiyaca hizmet etmektedir. Türkiye e-ticaretin devamlı olarak geliştiği bir Pazar olarak ön plana çıkmaktadır. Bu sebeple her geçen gün daha fazla şirketin Shopify platformundan yararlanması beklenmektedir.

Shopify platformu pek çok hizmeti bünyesinde barındırıyor. Tüm bu hizmetlerin tercümelerinin yapılması elbette zaman alıyor. Öncelikli olarak Shopify yönetici paneli Türkçe ’ye çevrilmiş durumda. Shopify platformunda her şeyi kontrol edeceğiniz yer olan Shopify yöneticinizin Türkçe olması herke için öncelikliydi.

Shopify mağazanızın sahip olacağı web sitesi, blog, ödeme ve e-postalar gibi pek çok bölüm manuel olarak arzu edilen dilde kullanılabilmektedir. Bu durum tamamen sizin markanız ile alakalı bir durum olduğu için bu sürecin bu şekilde devam etmesi herkes için oldukça pratik olacak.

Tayca’dan sonra 19. dil olarak dil seçenekleri arasında yer almaya başlayan Türkçe pek çok Türk tüccarın hizmetlerini çevrimiçi ortama taşıyarak dünyadaki gelişmeleri yakalaması açısından oldukça önemli olacak.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın