Shopify Türkiye İletişim


Shopify Türkiye sadece Türkiye’de değildir, dünya çapında bilinen ve kullanılan, yazılım satışı yapan bir kuruluştur. Hatta yaklaşık olarak 600.000 aşkın üyesi bulunur. Kurmak istediğiniz e-ticaret sitesi için ana merkez kontrolü aracılığıyla çok fazla emek sarf etmeden sitenizi oluşturabilir, ticaretini yaptığınız ürünlerin satışını gerçekleştirebilirsiniz.  Ayrıca ticari faaliyetlerinizi gerçekleştirmek üzere satın almaya karar verdiğiniz yazılım için de Shopify Türkiye İletişim araçları sizlere yardımcı olmaktadırlar. Sorularını cevaplandırmaya ve sizlerle her türlü platformdan iletişim kurmaya özen gösterirler.

Shopify Türkiye İletişim Araçları

  • Topluluk: Tüm dünya genelinde üyeleri olan Shopify, üyelerinden oluşan genel bir topluluk oluşturmaktadır. Topluluğun içerisinde yer alan iş ortakları ve geliştiricilerle soru –cevap etkinliği yaparak aklınızdaki düşüncelere yanıt bulabilirsiniz.
  • Youtube: Shopify Türkiye İletişim araçlarından biri de Shopify Youtube kanalıdır. Ziyaret edebileceğiniz Youtube kanalı ile oluşturacağınız internet mağazaları için gerekli bilgilendirilmeler edinebilirsiniz. Faydalı içeriklerden oluşan videoların yorumlar bölümüne sorularınızı yazarak da gerekli bilgilendirmelere özel olarak ulaşabilirsiniz.
  • Web Seminerleri: Shopify Türkiye, tüm üyelerine web seminerleri hizmeti sunarak gerekli bilgilendirmeleri ve eğitimleri buradan da gerçekleştirmektedirler.  Shopify Türkiye web sitesinden kolaylıkla üye olarak, uzman konukların yer aldığı seminerlere ulaşabilirsiniz.
  • Shopify Yardım Merkezi: Ayrıca Shopify iletişim için web sitesinde çok sık karşılaşılan sorular ve konuşulan konular üzerinden, Shopify yardım merkezinde iki ayrı içerik bölümü oluşturmuştur.
    • En çok sorulan sorular
    • En popüler makaleler
  • Sosyal Medya Araçları: İnternet kullanıcılarına ulaşabilmek ve her platformda iletişim kurabilmek için Shopify Türkiye’nin iletişim seçeneklerinden biri de sosyal medya uygulamalarıdır. Özellikle Youtube kanalından bahsettiğimiz Shopify Türkiye’nin kullandığı diğer pek çok sosyal medya hesabı da vardır. Bunlar: İnstagram, Facebook, Twitter, Pinterest ve linkedin gibi uygulamalardır.
  • Forumlar: İnternet kullanıcılarının ziyaret ettiği forumlardan da Shopify ile ilgili haberlere ulaşabilir ve anlık gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.
  • 7/24 Destek: Tüm bunların yanında Shopify Türkiye ile iletişim kurmak isteyen kişilerle irtibata geçebilmek için 7/24 Shopify Türkiye İletişim imkânı sunulan destek ekibi vardır

Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın