Shopify Türkiye Yetkilisi


Dünyanın en önemli e-ticaret platformu olan Shopify satın alma alışkanlıklarımızın tamamen değiştiği günümüzde Türk kullanıcıları için de hizmet vermeye başladı. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de artık alışveriş önemli bir oranda çevrim içi platformlar üzerinden yapılıyor. Bu durum satıcılar için yen bir iş alanı yaratırken alıcılar için de yeni bir alışkanlığın gelişmesine sebep oldu. Genel olarak bakacak olursak alıcılar çevrim içi bir platformda satın alma işlemini gerçekleştirirken o platformun ne kadar güvenilir olup olmadığını mutlaka kontrol ediyorlar.

İşte tam da bu noktada oldukça yaygın olarak kullanılan e-ticaret platformu Shopify’ın Türkiye’de de hizmet vermeye başlaması güven noktasında pek çok endişenin geride kalmasını sağladı. Kendini Shopify’ın Türkiye yetkilisi olarak lanse eden ve bu konuda hizmet verdiğini belirten pek çok firma her ne kadar internet üzerinden bulunabiliyor olsa da Piernet’in resmi kaynaklarca Türkiye'de tanınan tek Shopify Expert hizmetini verdiğini bilmeniz gerekmektedir.

Uzun yıllar Shopify platformunu sayısız sektöre entegre ederek pek çok e-ticaret sitesinin kurulmasına aracılık eden Piernet olarak biz bu konuda uzmanlaşmış ekibimiz ile Shopify’ın kurulum sürecinden ticaretin başlamasına kadar geçen tüm süreçte müşterilerimize hizmet vermenin mutluluğu içindeyiz.

Shopify Türkiye İletişim

Dijital dünyanın yeni dönem ticaretinin merkezi haline gelmesinin yanı sıra, bu alanda geliştirilen dijital pazarlama araçları da önem kazanmaktadır. Shopify’ın SEO uyumlu olması ve bu platformda geliştirilen pazarlama araçları, yazılımlar ve uygulamalar sayesinde Shopify’ın dijital pazarlamaya oldukça açık olduğunu söylemek mümkün. Ancak eğer bu konuda daha önce herhangi bir deneyiminiz yoksa mutlaka ki destek alıyor olmalısınız.

Shopify ile ilgili herhangi bir destek ihtiyacınızda bunu yetkili bir firmadan almak oldukça önemli bir husustur. Türkiye’nin resmi makamlarca tanınan tek yetkili firması olan Piernet’ten almanız hem firmamızın uzun yıllardır yetiştirdiği deneyimli kadrosunun tecrübelerinden faydalanmanızı sağlayacak hem de her türlü destek hizmetine 7/24 kesintisiz bir şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır.

Shopify ile en çok öne çıkan kullanım şekli her ne kadar dropshipment yani stoksuz satış olsa da firmaların zaman zaman raf veya depoya ihtiyaç duyduklarını biliyoruz. Herhangi bir yerden kiralama işlemi yapmaktansa Sopify Türkiye yetkilisi aracılığı ile bu kiralama hizmetini almak çok daha güven verici olacaktır. Resmi makamlarca tanınan Türkiye’nin tek yetkili firması olan Piernet müşterilerine sunmuş olduğu fullfilment yani ürün teslim hizmeti ile güvenli bir şekilde raf ya da depo kiralayabilir, müşterilerin onayının ardından siparişin ürünlerinin hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Bu konuda detaylı bilgiye web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Dünyanın en güvenli e-ticaret platformu olan Shopify’ı siz de Türkiye yetkilisi aracılığı ile kullanmaya başlamak için web sitemizi hemen ziyaret edebilir, aklınıza takılan tüm soruların cevaplarına ekibimize ulaşarak kolaylıkla bulabilirsiniz. Sizlere kesintisiz hizmet vermek için Piernet'e ulaşmanızı bekliyoruz.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın