Shopify Uygulama Yazdırmak


Shopify dünyada pek çok insanın kullandığı ve ciddi gelirler elde ettiği bir e-ticaret platformudur. Bu platforma üye olmak ve bu platform aracılığı ile online mağaza açmak hiçbir özel yazılım ya da programlama bilgisi gerektirmemektedir. Kullanıcı dostu ara yüzü herkesin kolaylıkla kullanabileceği bu platform pek çok fayda sağlamaktadır.

Shopify platformunu kullandığınız takdirde bu platform sizi hemen her süreçte destekleyecektir. Hem kendi bünyesinde barındırdığı özellikler hem de iş ortakları tarafından üretilen uygulamalar ile karşılaşabileceğiniz tüm sorunlara ve ihtiyacınız olabilecek her şeye bir yanıt bulabileceksiniz.

Shopify partners ya da Shopify iş ortakları Shopify platformu için geliştirmeler yapar ve uygulama yazarlar. Shopify’ın sunduğu bu platform sayesinde tasarımcılar, geliştiriciler, pazarlamacılar ve satış ortakları bir araya gelerek ya da ayrı ayrı uygulamalar hazırlamaktadır. Bu uygulamalardan tüm Shopify platformu kullanıcıları faydalanabilmektedir.  

Shopify iş ortakları sayesinde satışlarınızın artması, ürünlerinizin tanıtılması ve diğer pazarlama alanlarında ihtiyacınız olan her türlü uygulamaya sahip olabilirsiniz. Tüm bu uygulamalar Shopify platformunda bulunabilir.

Size Özel Uygulamalar

Shopify’ın iş ortakları tarafından sunulan uygulamaların sizin için yeterli olmadığı durumda ya da bambaşka bir ihtiyacınızın olduğu durumlarda, Shopify iş ortakları sizin için özel uygulamalar yazabilir. Bu durumda Shopify iş ortakları ile iletişime geçmeli ve taleplerinizi iletmelisiniz.

Hangi iş ortağını seçeceğiniz tamamen sizinle alakalı bir konudur. İhtiyacınıza göre o alanda uzmanlaşmış olan Shopify iş ortaklarını bulabilir ihtiyacınız olan uygulamayı o iş ortağına yazdırabilirsiniz. Bu sayede sadece size özel olan sorununuza çözüm bulabileceğiniz gibi sizinle benzer şeyleri yaşayan işletmeleri sorunlarına da çözüm bulmuş olabilirsiniz.

Shopify’ın online mağaza açmak ve ürünlerin dünyanın her yerinde satışa sunmak isteyenler için sunduğu pek çok çözüm vardır. Bu çözümleri tamamen kendi bünyesinde geliştirebildiği gibi iş ortakları aracılığı ile sağlayabilmektedir. E-ticaret sitenizin kurulum aşamasında satış yaptığınız süreler boyunca kendinizi hiçbir adımda yalnız hissetmeyeceksiniz. Shopify kendi platformu ile ve iş ortakları ile her zaman yanınızda olacaktır. Bu kadar avantajlı bir e-ticaret platformundan faydalanmak için siz de hemen harekete geçebilirsiniz.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın