Ücretli Shopify Temaları


Shopify kullanıcılarına sunmuş olduğu birbirinden farklı temalarla hizmet vermektedir. Bazıları ücretsiz olan bu temaların bazıları da ücretlidir. Shopify platformunun temalar sayfasından ulaşabileceğiniz bu ücretli temalar ile siz de e-ticaretinizi özelleştirecek ve müşterileriniz için en uygun deneyimi sunacaksınız.

Shopify platformunda seçtiğiniz temayı eklemek için birkaç farklı yöntemi kullanabilirsiniz. Temanız bilgisayarınıza indirilmiş vaziyette bulunuyorsa doğrudan .zip dosyası olarak yükleme yapabilirsiniz. Shopify yöneticisinde bulunan ücretsiz temalardan birini seçip hızlıca kullanmaya başlayabilirsiniz ya da tema mağazasından ücretli bir temayı satın alabilirsiniz.

Shopify tema mağazasından seçerek satın aldığınız tema sadece satın alım işlemi yaptığınız mağaza için lisanslanacaktır. Satın aldığınız bu temayı başka bir mağazanızda kullanmak isterseniz Shopify destek ekibinden yardım alabilirsiniz.

Shopify hesabınız toplamda 20 adet farklı tema ekleyebilirsiniz. Satın almayı düşündüğünüz temayı satın almadan önce ön izleme ile deneyebilirsiniz. Ayrıca bu denemeden bir bağlantı oluşturabilir ve ön izlemeyi başkalarıyla da paylaşabilirsiniz. Böylece başkalarının fikrini alma imkânınız da olacaktır.

Mağazanızda Temayı Deneyin

Satın alma işleminden önce seçtiğiniz temanın mağazanızda nasıl görüneceğini görmeniz için deneme yapabilirsiniz. Temalar mağazanızın müşterilere dönük yüzü anlamına geldiği için bu ön izleme oldukça önemlidir. Ayrıca bu deneme esansınsa tema düzenleyicisini kullanarak özelleştirmeler de yapabilirsiniz.

Bu temaları denemek için takip etmeniz gereken adımlar bulunmaktadır. Öncelikle Shopify’In tema mağazasına girerek satın almak istediğiniz temayı seçin. “Try theme” ya da “temayı dene” seçeneğine tıklayarak o temanın mağazanıza uyarlanmış ön izlemesine ulaşabilirsiniz. Eğer temayı beğenmediyseniz ön izlemeyi kapat seçeneğinden temanın ön izlemesini durdurabilirsiniz. Temayı satın almaya karar verdiyseniz de temayı satın al seçeneğinden satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Satın almış olduğunuz temanın sizin ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmesi oldukça önemlidir. Temayı özelleştir seçeneğine tıklayarak arzu ettiğiniz özelleştirme işlemlerini yapabilirsiniz. Satın aldığınız tema sizin tema arşivinize otomatik olarak eklenecektir. Arzu ettiğiniz zaman tema değişikliği yapabilirsiniz. Dünyanın en yaygın e-ticaret platformlarından biri olan Shopify’In bu önemli özelliğini kullanarak müşterileriniz için oldukça özel bir deneyim yaratmak için Shopify mağazasını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın