Ücretsiz Shopify Temaları


Shopify e-ticaret sitenizi özelleştirmenizi sağlayan pek çok ücretsiz temayı kullanıcılarına açmıştır. Bu temalar ile sıfırdan bir web sitesi kuruyormuş gibi web sitenizi tamamen ihtiyaçlarınız doğrultusunda şekillendirebilirsiniz. E-ticaret sitenizin müşterilerinize dönük yüzü olan bu görünüm ile ilgili doğru karar vermek oldukça önemlidir. Biz de sizin için ücretsiz Shopify temalarından bahsetmek istedik.

Boundless

Özellikle uçtan uca fotoğraf gösteriyor olması ile ön plana çıkan bu tema mobil cihazı önceliğe koyan markalar için uygundur. Ayrıca bol miktarda fotoğraf paylaşmanızı gerektiren bir envanteriniz varsa da bu temayı seçebilirsiniz.

Minimal

Hemen her cihazda güzel bir görüntü veren ve farklı cihazlar ile uyumlu olan bu Shopify teması oldukça esneklik tanımasıyla ön plana çıkmaktadır. Ayrıca sunduğu ek seçenekler ile mağazanızda arzu ettiğiniz özelleştirmeyi sağlayacaktır.

Supply

Gezinmesi oldukça kolay olan bu tema birden fazla koleksiyona sahip olan kullanıcılar için idealdir.

Debut

Tüm mağazalara uygun ve oldukça esnek olan bu uygulama satış yapmayı kolaylaştıran özellikleri ile ön plandadır. Hiçbir ek özelleştirmeye ihtiyaç olmadan şık bir görüntü sağlayacaktır.

Simple

Minimal özelliklere sahip bu tema ürünleri sergilemek için ideal bir görünüme sahiptir. Mobil cihazlar üzerinden satış yapmayı hedefleyenlerin tercih edebileceği bu uygulamada ürün görselleri yaklaştırılabilir.

Venture

Çok çarpıcı ama bir o kadar da minimal olan bu tema yüksek hacimli mağazalar için oldukça uygundur. Bir promosyon çubuğunun bulunması ile diğer temalardan ayrılmaktadır.

Brooklyn

Bu tema özellikle modern giyim mağazaları için tasarlanmıştır. Bir giyim ile ilgili her türlü filtrenin yapılmasına olanak veren bu tema stok bilgisi de sunmaktadır.

Narrative

Görsel öykü anlatımı için özel olarak tasarlanmış olan bu tema bunu görsellere odaklanarak gerçekleştirmektedir. Oldukça güçlü bir görsel etkiye sahip olan tema ile marka öyküsü kısa metinler bol görsel ile kolaylıkla anlatılabilir.

Express

Online ortamda hızlı yol almak isteyen satıcılar için ideal olan bu tema daha az görsel ile ürün satmak isteyenler için daha uygundur. Özellikle tek sayfalık mağazalar için daha sık tercih edilmektedir.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın