Shopify Alışveriş


Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Shopify’ın kullanıcılarına sunmuş olduğu pek çok özellik bulunmaktadır. Bu özellikler doğrudan satıcıları etkileyebildiği gibi satıcıların müşterisi ile olan ilişkilerine de etki edebilmektedir.

Müşterileriniz her zaman sizin mağazanızı ziyaret edemeyebilirler. Bu noktada onlarla bağlantıda kalabilmek için farklı yollar denemek durumunda kalabilirsiniz. Örneğin müşterilerinize sanal alışveriş randevusu verebilir ve çeşitli video ve yayınlar ile sosyal medya üzerinden müşterileriniz ile bağlantıda kalmaya devam edebilirsiniz. Böylece müşterilerinizi ne kadar önemsediğinizi gösterecek ve müşteri ve marka bağlılığını arttıracaksınız.

Shopify platformu size müşterilerinize sanal alışveriş randevusu verme olanağı da sağlamaktadır. Canlı görüntü ve sohbet ile müşterileriniz alışveriş yapabilir ve bambaşka bir alışveriş deneyimi yaşayabilirler. Bu görüşmeler esnasında müşterilerinize ürünleriniz ile ilgili çok daha detaylı bilgi paylaşımında bulunabilir ve onları ikna etmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Müşterileriniz ile gerçekleştirdiğiniz bu randevular esnasına taslak bir sipariş oluşturabilir, böylece müşterilerinizin hangi ürünler üzerinde yoğunlaştığını kayıt altına alabilirsiniz. Randevu bitiminde müşterinize faturasını e-posta yolu ile ulaştırabilirsiniz.

Farklı Satış Kanalları ile Alışveriş

Shopify ürünlerinizi farklı kanallardan satmanız için olanak sağlamaktadır. Satış yaptığınız kanalları kolaylıkla Shopify’a entegre edebilir, böylece müşterilerinizi ve siparişlerinizi tek bir yerden kolayca takip edebilirsiniz.

Shopify’ın desteklediği pek çok online satış kanalı bulunmaktadır. Bunların başında Facebook, Amazon, Instagram, Messenger gibi kanallar gelmektedir. Bu kanallar içinde alışverişin en yoğun olarak yapıldığı pazaryerleri bir adım öne çıkmaktadır.

Hem dünyada hem ülkemizde satış hacminin gittikçe artmakta olduğu pek çok pazaryeri bulunmaktadır. Sizin mağazanızın bu pazaryerlerinde birinde bulunması satışınızın artması açısından oldukça önemlidir. Shopify, iş ortaklarının geliştirmiş olduğu çeşitli uygulamalar aracılığı ile mağazanızın bu pazaryerleri ile kolay bir şekilde entegre olmasına olanak vermektedir.

Siz de Shopify platformu üzerinden açtığınız mağazanızı çeşitli pazaryerleri ile entegre ederek satışlarınızı kolaylıkla arttırabilirsiniz. Bunun için gerekli olan bilgileri ve uygulamaları Shopify platformu üzerinden kolayca bulabilirsiniz. Trendyol, Hepsiburada, n11 gibi alışveriş sitelerinde sizin de bir mağazanız olması artık bir hayal olmaktan çıktı.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın