Shopify SEO Optimizasyonu


SEO, Search Engine Optimization dizesinin baş harflerinden oluşan, son zamanlarda adı sıkça duyulan bir kelimedir. Türkçe anlamı arama motoru optimizasyonu olan bu kelime, bir sitenin arama motorlarına en uygun hale getirilme işlemidir. Günümüzde web siteleri arasında rekabet son derece fazla olduğu için, seo konusuna önem veren siteler, önem vermeyen sitelere oranla arama motorlarında daha kolay bir şekilde bulunabilmektedir. Shopify SEO Optimizasyonu da, e-ticaret gibi öne çıkmanın önemli olduğu bir alanda kullanıcıların internet kaynaklarına uygulamak istediği geniş kapsamlı bir prosedürü temsil etmektedir.

Shopify SEO Optimizasyonu

Shopify SEO optimizasyonu ile sizlere çok yönlü bir fayda sunabiliriz. Bir e-ticaret sitesinin iyi olarak nitelendirilebilmesi için seo kriteri de oldukça önemli bir unsurdur. Piernet.com.tr olarak, ilgili ürün açıklamalarını, ürün başlıklarını arama motorlarına uygun bir şekilde yapılandırabiliriz. Site içi seo konusunda mümkün olan tüm girişimleri sizlere sunarak, gerek size, gerekse müşterilerinize en iyi şekilde hitap edebilecek düzeyde bir çalışma sunabiliriz. Shopify Google'da yükselme konulu istekleriniz için bize ulaşabilirsiniz.

Shopify SEO Optimizasyonu Faydaları Nelerdir?

E-ticaret SEO çalışması söz konusuysa bilmeniz gerekir ki ürün başlıkları ve ürün açıklamaları gelişi güzel bir şekilde eklenmiş, SEO konusunda doğru adımlar atılmamış e-ticaret sitelerinde var olan ürünlerin, sektörde aktif olarak ürün arayan kişiler tarafından bulunması oldukça zor olabilmektedir. SEO, sadece on page (site içi) olarak değil, site dışı seo (off page seo) ile bütünleştiğinde tam anlamıyla etkili olabilmektedir.

  • Siteniz için doğru bir bağlantı inşası
  • Müşteri etkileşimini arttırabilecek girişimler
  • Arama motorları için optimize edilen bir site içeriği
  • Doğru ürün açıklamaları

Piernet olarak yukarıdaki maddeler ve sayısız benzeri faktörlerin tamamını sizler için en iyi şekilde uygulayabiliriz. Bu konuda alacağınız hizmet, uzun vadede sizlere oldukça fayda sağlayacaktır. Rakiplerinize göre e-ticaret siteniz, ürün arayışı içerisinde olan kişiler tarafından daha kolay bulunabilir bir hale gelecektir. Tüm bu kriterler, sektörünüzdeki kazancınızın artmasına yardımcı olarak marka değerinizin ve otoritenizin artmasına da katkı sağlayacaktır.

Türkiye'nin Shopify tarafından yetkilendirilen tek partneri ve lisanslı eksperi (Shopify Expert) olarak Piernet, Shopify Seo Optimizasyonu konusunda gerekli eğitimleri almış ve almış olduğu eğitimleri bu hizmetleri en iyi şekilde sunarak kanıtlamıştır. Shopify ile Google’da daha üst sıralara nasıl gelinir? Daha kolay bir şekilde nasıl bulunulur? gibi soruların aslında en önemli yanıtı SEO’dur. Bir e-ticaret sitesine sadece ürün yerleştirilmesi ve bu şekilde bırakılması her şeyin tamamlandığı anlamına gelmeyecektir. Seo, doğru müşteri kitlesine ulaşmanızın en önemli basamaklarından bir tanesidir.

Bu basamakları Shopify Türkiye güvencesiyle, Piernet ortaklığıyla tırmanmak istiyor ve Shopify ile oluşturduğunuz e-ticaret, dropshipping temalı internet sitelerinizi arama motorlarında üst sıralara taşımak istiyorsanız Piernet ile çalışabilirsiniz.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın