Shopify Türkçe


Dünyada en yaygın olarak kullanılan e-ticaret platformlarından biri olan Shopify’a artık Türkiye’den de Türkçe olarak ulaşabilirsiniz. Ülkemizde tüm dünyada olduğu gibi e-ticaret oldukça önem kazanmıştır. Artık hemen hemen tüm alışverişlerini çevrim içi platformlardan yapmayı tercih eden tüketiciler sayesinde e-ticaret hacmimiz oldukça genişlemiştir. İşte tam da böyle bir dönemde Shopify’a Türkiye’den ulaşılabilmesi, e-ticaret işine girmek isteyen pek çok vatandaşımız için önemli bir vesile haline gelmiştir.

Bu konuda en çok sorulan sorulardan biri de Shopify’I Türkçe kullanmanın herhangi bir dezavantajı olup olmayacağıdır. Shopify ücretleri Türkiye'de Türkçe satışlarda da değişmemektedir.

Shopify’ın sunmuş olduğu eklentilerin hepsinin şu an için Türkçe versiyonları bulunmuyor. Ancak bu konuda çalışmalar devam ediyor. Bu noktada eklentiler halihazırda ücretli oldukları için bu eklentilerin Türkçe versiyonlarına ek bir ücret ödemenize gerek olmayacağını belirtmek isteriz.

Ödeme Kanalları, Banka ve Kargo Firmaları

E-ticaret siteleri ile ilgili en önemli noktalardan biri de ödeme kanalları. Shopify bu konuda kullanıcılarına oldukça fazla imkân sunmaktadır. Bu konuda geliştirilen eklentilerin aynı sıra, standart olarak Garanti Sanal Pos hizmetini de kullanabilirsiniz. Bu sanal pos hizmeti ile ilgili en büyük sıkıntı ise müşterilerinize herhangi bir taksit imkânı sunamamanız. Ancak bizimle iletişime geçerseniz, size en uygun özel çözümü sunacağımızdan emin olmanızı isteriz.

Yine Shopify’ın desteklediği ödeme araçlarından biri de PayPal. Ancak ülkemizde PayPal’ın faaliyetlerini durdurmuş olması sebebiyle şu an için bizim için bir seçenek olmaktan çıkıyor. Ancak PayU ile kredi kartı destekli bir ödeme seçeneği mevcut. Yine ülkemizde oldukça sıklıkla kullanılmakta olan iyzico da Shopify’ın ödeme seçenekleri arasında yerini aldı. Bu durum pek çok kullanıcı için oldukça avantajlı bir durum ortaya çıkarmış oldu.

Bu panelin kullanıcılarından biri olarak yukarıda belirtilen herhangi bir ödeme seçeneği yerine banka havalesini ya da kapıda ödeme almayı tercih ederseniz de bu tercihinizi kolaylıkla yönetici panelinden yönetebilirsiniz. Eğer çalıştığınız banka Shopify'a hizmet vermiyorsa, bizimle iletişime geçerek bankanıza özel bir POS entegrasyonu satın alabilirsiniz. Ayrıca kargo firmaları için de entegrasyon çözümlerimiz mevcuttur.

Türkiye'de Türkçe Shopify Kullanımı

Tüm dünyada sevilerek kullanılan Shopify’ın artık Türkçe olarak da Türkiye’den kullanılabiliyor olması ülkemizin e-ticaret hayatına bambaşka bir soluk getirdi. Oldukça düşük maliyetli olarak e-ticaret mağazanızı açmak ve bu mağazayı yönetmek artık herkes için çok kolay. Üstelik Shopify’In sunmuş olduğu 14 günlük deneme hesabı ile de Shopify’ın size sunmuş olduğu tüm özellikleri deneyebilirsiniz. Ancak bu süre içerisinden sistemin size satış yapmanıza olanak vermeyeceğini hatırlatmak isteriz.

Piernet olarak Türkiye'deki tek yetkili Shopify Exper'i olduğumuzu belirtiyor, Türkiye'de Shopify yolculuğuna çıkacak girişimciler ile çalışmak için uygunluğumuzu uygun ortamlarda takım çalışmaları ile sizlere de göstermek istiyoruz. Shopify ile Türkiye'den ödeme almak için bizimle çalışabilirsiniz!

 


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın